Fudbal

S. I. [ Izvor: Marca.com ]

12. 01. 2021. 15:00 0

Srpskoj "jedinici" krenulo: pivo od Mesija, pa ugovor od Sevilje

Marko Dmitrović će po završetku zimskog prelaznog roka u Primeri, kao slobodan igrač kome obaveze u Eibaru ističu 30. juna, potpisati četvrotgodišnji ugovor sa Seviljom, ističe "Marka".

Ovu informaciju su preneli svi španski mediji kao veoma pouzdanu, samo što Dmitrović, Eibar i Sevilja ne mogu da je potvrde pre nego što se završi zimska pijaca 1. februara jer bi tako prekršili propise.

Reprezentativni golman Srbije će na ovaj način krunisati rad, odricanje, strpljenje tokom karijere. Eibar je imao želju da naplati dobro njegove odlične odbrane u Primeri, tražio je 10 miliona evra od Atletiko Madrida, Sosijedada pre šest meseci, a došao je do toga da neće dobiti ništa jer će Dmitrović potpisati od leta za koga želi. "Marka" kaže da će mu Sevilja dostaviti četvorogodišnji ugovor od 1. jula 2021. godine, i sve su naznake da će ga i potpisati jer sportski direktor Monći ne greši u procenama ali i ne obećava u prazno. Marko može da se "pohvali" da mu je Lionel Mesi 10 puta tresao mrežu, sigurno najviše puta u karijeri, ali je dobio i 10 "Mesijevih piva" od Badvajzera.

Dmitrović je dete Crvene zvezde koji nije dobio šansu na Marakani. Karijeru je od 2013. gradio van Srbije, bio jedve godine u Ujpeštu, pa sezonu u Čarltonu, posle dve godine u Alkorkonu od 2017. čuva gol Eibara. Za ovaj tim je odigrao 114 utakmica do sada. U poslednje četiri godine je ćlan reprezentacije Srbije, branio je na 16 mečeva.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati