Fudbal

Direktno.rs

02. 12. 2020. 16:28 1

Korenite promene: Odlazi kompletna uprava OFK Beograda!

Očajna finansijska situacija, tavorenje u donjem delu tabele u Srpskoj ligi Beograd, mrak u klubu skoro 40 dana... Problema u OFK Beogradu je i previše, a rešenje se ne nazire, pa će zbog toga doći do promene kompletne uprava kluba sa Karaburme, budući da očekivanja nisu ispunjena, pa će se neko drugi uhvatiti u koštac sa nedaćama. A knjiga je spala na dva kandidata, koja konkurišu za mesto predsednika Upravnog odbora, saznaje Direktno.rs.

OFK Beograd se nalazi u nikada goroj situaciji. Nekadašnji gigant, koji je osvajao Kup Jugoslavije, pao je na najniže grane u klupskoj istoriji, a sve je kulminiralo isključenjem struje, pa se igrači prvog tima, ali i mlađe kategorije spremaju u mraku, bez osnovnih uslova za treninge i utakmice. Kao da nije 21. vek.

Elektrodistrubucija Beograd je krajem oktobra isključila struju OFK Beogradu i odnela strujomere zbog duga od 100.000 evra, a pritom su odneti i strujomeri sa stadiona. Sve je to bio dovoljan alarm za upravu kluba da je jednostavno morala da reaguje kako bi se neminovno izbeglo, baš kao što je i predsednik Upravnog odbora i obećao kada je došao.

Pored toga, obećana je i veštačka trava na stadionu, znatno bolji rezultati, imovinsko-pravni odnosi, što je bila i obaveza predsednika i članova Upravnog odbora. A svi oni su počeli da rade tek onda kada su problemi stvoreni, umesto da ih spreče.

Ali, jedno su obećanja, a nešto potpuno drugo ono što je urađeno. A nije urađeno ništa da bi se sprečilo posrtanje OFK Beograda, koji em što je bez struje gotovo 40 dana, em što prvi tim beleži poražavajuće rezultate, pa je trenutno 12. u Srpskoj ligi Beograd. Iza Brodarca, BASK-a, obrenovačkog Radničkog, Studentskog grada, Zvezdare... Sve sami "velikani".

Zbog toga, ali i usled očajne situacije u klubu doći će do korenitih promena, pa će OFK Beograd napustiti i predsednik Upravnog odbora Nino Došen Majkić, ali i kompletna uprava, saznaje Direktno.rs! Dakle, doći će do velikih promena na Karaburmi, pa će se praktično početi od nule kako bi se pronašao način da se OFK Beograd podigne i dođe na znatno više grane.

Pored Upravnog odbora, doći će i do smene administracije, što samo još jednom govori da su promene u nekadašnjem velikanu korenite.

A ko će na čelo kluba? U ovom trenutku za mesto predsednika Upravnog odbora figuriraju dva imena, a mnogo više će biti poznato narednih dana...

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati