Fudbal

S. I.

28. 09. 2020. 10:55 0

Ararat predlaže da Zvezdu dočeka u Gruziji, UEFA odlučuje

Ararat-Jermenija se sprema da igra meč protiv Crvene zvezde u plej-ofu za Ligu Evrope, a ako već zbog ratnog stanja ne može da se igra u Jerevanu, predlog je sa njihove strane da šampiona Srbije u četvrtak dočekaju u Gruziji. UEFA će danas odlučiti o sudbini meča.

Rat u Nagorno-Karabahu između Jermenije i Azerbejdžana besni, ali Ararat-Jermenija se uveliko priprema za utakmicu protiv Crvene zvezde. Igrači su trenirali a mediji ističu da su spremni za istorijsku šansu da klub koji psotoji od 2017. već posle tri godine uvedu u grupnu fazu.

Jermeni bi najviše voleli da mogu Crvenu zvezdu u četvrtak od 16.00 časova da dočekaju na terenu svog Sportskog centra gde su ispisali sve ostale evropske uspehe u ovoj sezoni, ali su svesni da je to nemoguće. Zato su i predložili Gruziju jer ne žele da zamene domaćinstvo sa crveno-belima.

UEFA je prikupljala zvanične podatke i očekuje se da tokom dana donese odluku o sudbini utakmice plej-ofa. Politika Evropske kuće fudbala je da se uvek na terenu odlučuje pobednik ako postoje za to i najmanje mogućnosti, tako da je najrealnije da će se meč igrati, verovatno na alternativjno mesto koje predloži zvanični domaćin Ararat-Jermenija.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati