Fudbal

Direktno.rs

23. 09. 2020. 21:13 2

Terziću, Stankoviću i Mrkeli manje plate za 50 odsto

Rukovodstvo Crvene zvezde, na čelu sa generalnim direktorom Zvezdanom Terzićem, odlučilo je da smanji sebi plate usled krize prouzrokovane pandemijom koronavirusa.

Terzića su u ovoj odluci podržali sportski direktor Mitar Mrkela, trener Dejan Stanković i finansijski direktor Marko Petrović koji će u narednom periodu imati za 50 odsto manju platu.

Ova odluka je donešena u interesu Zvezde kako bi klub nastavio da živi posle pomenute krize, ali i smanjenih priliva od strane UEFA koji su u neku ruku prouzrokovani i porazom od Omonije.

Pominje se da će isti predlog biti stavljen pred igrače, koji treba da se izjasne da li će da pristanu da im do 1. jula plate budu prepolovljene.

Podsetimo, Zvezda će sledeće nedelje igrati meč plej-ofa Lige Evrope sa boljim iz duela Ararat - Celje i evenrtualan plasman u grupnu fazu Lige Evrope svakako bi predstavljao finansijsku injekciju za šampiona Srbije.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 2

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Majska sačekuša

Zoran Živković [08.05.2024.]




Video dana

Čips

Anketa

Ko će osvojiti Ligu šampiona?

Rezultati