Fudbal

Direktno.rs

15. 08. 2020. 08:51 5

RTS MRAK Najbolju utakmicu ikada Srbija nije videla

Sav promašaj i besmisao vlasti u Srbiji mogao se videti u banalnoj stvari, u petak uveče: Jedina smo zemlja na svetu koja nije mogla na Javnom servisu da vidi možda najbolju fudbalsku ikada Lige šampiona: Bajern - Barselona 8:2.

 

I dok nas Aleksandar Vučić uverava od jutra do mraka obilazeći televizije čiji je on glavni urednik, kako Srbijom teče med i mleko, a da je naša država lider po svemu i svačemu u regionu, pa i u Evropi, RTS propada, uništava sebe, i stiže na grane gde jedino važno: Veličanje SNS-a i "Baba se češlja...".

 

Daj narodu leba i igara da zaboravi nemastinu i beščašće u kom živimo.

 
 

U tom duhu, umesto da RTS prenosi najbolji fudbalski meč Lige šampiona možda svih vremena, iz Javnog servisa - mrak! Kao i za ovih osam godina. U Takovskoj tuga, Bujošević čuva fotelju, a tako i Vučića, a vi, građan i- pretplatnici, možete da gledate na RTS samo "poduhvate" režima, da se divite liku i delu Vučića, i nikako opozicije, jer je ona proterana.

 
 

Jednoumlje je odavno ovde na sceni. I repreza reprizine reprize. I, naravno, Vučić. A najbolji fudbal na svetu? Nema to za obične smrtnike, niste zaslužili.

I, ako nisu ovu utakmicu prenosili, onda RTS do kraja godine ne mora više nijednu da prenosi. Ne treba...

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 5

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati