Fudbal

06. 08. 2020. 15:38 0

ARSENAL Jurili Kutinja, a doveli Vilijana

Arsenal je rešio da u narednoj sezoni pokuša da se umeša u borbu za titulu, a na to ukazuju dva detalja: novi ugovor golgeteru Obamejangu i današnja kupovina Brazilca Vilijana iz Čelsija kad je postalo jasno da neće moći da dosegnu Felipea Kutinja!

Čelsi je navodno sve dogovorio sa Vilijanom oko novog ugovora a onda se trener Frenk Lampard šokirao, pa razočarao kad je 32-godišnji Brazilac odbio da isti potpiše. U stvari, on je prolongirao potpis dok Arsenal nije video ishod bitke za dovođenje Felipea Kutinja kome je istekla pozjamica iz Barselone u minhenski Bajern.

Kad je propao transfer Kutinja, trener "tobdžija" Mikel Arteta ponudio je Vilijanu trogodišnji ugovor i godišnju platu 6.000.000 evra pa nije bilo sumnje da će se posao završiti. Tako je Arsenal u desetak dana oteo Čelsiju i F.A. kup i igrača.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati