Fudbal

Milan Zarić

11. 07. 2020. 15:42 3

REČ FUDBALERA "Vlast nas laže i vređa nam inteligenciju"

"Ne zanima me politika, ali me je sramota da gledam kako se vodi neravnopravna 'borba' mišljenja i stavova u mojoj zemlji. Očigledno je ljudima preko glave da slušaju konstantne laži i da gledaju kako se neke stvari guraju pod tepih", poručio je bivši fudbaler Crvene zvezde Srđan Plavšić, koji je trenutno uzdanica praške Sparte.

Srbija je ustala i više se umiriti ne može. Muka je ljudima da slušaju neistine vlasti, besni su zbog sakrivanja brojki preminulih i obolelih od koronavirusa, ogorčeni su zbog lažnih izbora sa unapred poznatim scenariom, izašli su na ulice i digli glas protiv režima.

Građani su ponosno izašli na ulice i podršku dobijaju sa svih strana. Uz njih su stali poneki i naši sportisti, od kojih i Srđan Plavšić.

Bivši fudbaler Zvezde, a sada udarna igla praške Sparte se oglasio na Instagramu posle protesta i prekoračenja ovlašćenja policije.

- Slušam vesti, političke kritičare koji kažu da je ovo bila sramota, huliganstvo i razbojništvo. Da postoje drugačiji načini da se iskaže nezadovoljstvo u zemlji. Želim da mi neko kaže kako jedan građanin ili grupa građana drugačije da pokaže nezadovljstvo, kada se glasovi svih nas cenzurišu na društvenim mrežama, televiziji i novinama. Koji način narodu preostaje da iskaže mišljenje osim protesta i nereda koji su očigledno u našoj "demokratskoj" državi vidno potrebni da bi se nešto promenilo - poručio je Plavšić.

"Atomski mrav", kakav je nadimak dobio igrajući u Srbiji, ističe da ga tišti situacija u zemlji.

- Ne zanima me politika, ali me je lično sramota da gledam kako se vodi neravnomerna "borba" mišljenja i stavova u mojoj zemlji. Očigledno je ljudima prešlo preko glave da slušaju konstantne laži i da gledaju kako se neke stvari guraju pod tepih. Ova reakcija ljudi, kao i naredne koje će se očigledno desiti, isključivo su zato što se igra sa inteligencijom građana, a to ume najviše da boli. Svačiji glas je važan da se čuje, a još važniji je glas mase ljudi. Zaista je smešno da samo jedna televizija prenosi udarnu vest u našoj zemlji - poentirao je Plavšić.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 3

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Pobednički ples

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati