Fudbal

[ Izvor: Beta ]

02. 06. 2020. 15:39 0

"Nije slučajno Saša Ilić bio na stadionu..."

Trener fudbalera Partizana Savo Milošević je pred meč četvrtfinala Kupa Srbije protiv Radnika u Surdulici (sutra, 17.30) govorio o prelaznom roku, eventualnim pojačanjima, ali i dolasku legende kluba Saše Ilića na meč između crno-belih i Mladosti iz Lučana.

- Nisam stigao da se vidim sa njim, ali planiram. Drago mi je što je bio prisutan, on je jedan od najbitnijih ljudi u klubu poslednjih 10, 15 godina. Svaka njegova podrška je dobrodošla. Nije moj posao, ali nije slučajno što je bio tu, verovatno će razgovarati sa rukovodstvom o angažmanu. On treba da bude deo kluba u budućnosti. Ovo je dobar znak za početak - rekao je Milošević.

Strateg "parnog valjka" istakao je da će klub u narednom prelaznom roku tražiti pojačanje u odbrani.

- Potreban nam je igrač na poziciji centarhalfa, nije novost, svi znaju da smo prodali Strahinju Pavlovića i da će on za par nedelja otići. To je jedino mesto koje ostaje upražnjeno. Imamo manje-više popunjen tim za sledeću godinu, imamo u planu da priključimo neke momke iz omladinske škole, Teleoptika i videćemo ko će da ostane sa prvim timom od jula i to je već sasvim dovoljno. Kao i sa prodajom i kupovina, ako se pojavi neki igrač da možemo da ga dovedemo jetino, a da je dobar, naravno da ćemo iskorisiti priliku.

Trener Partizana rekao je da će biti dovoljno vremena za sve pošto prelazni rok traje do 1. oktobra. Milošević je rekao da prija interesovanje stranih klubova za njegove igrače i da je to pokazatelj da je igra dovedena na ozbiljan nivo.

- Fudbal će brže da se vrati od ostalih sfera života. Očekujem da će polako da se vraća i tržište i to je dobro za klubove i za nas jer mi od transfera živimo. Neće biti rasprodaje, imamo dobro oformljen tim i samo u slučaju ekstremno dobrih ponuda procenićemo ko je taj bez koga možemo. Najbitnije je da prođemo dobro ovaj takmičarski period i da se dobro pripremimo za Ligu Evrope - istakao je on.

Na kraju je i zaključio da je kostur ekipe sačuvan za narednu sezonu.

- Komotna situacija koju Partizan nije imao prethodnih godina, da je sačuvan kostur tima za sledeću godinu. To je najveća snaga ove ekipe, to zajedništvo, prepoznavanje onoga što radimo na terenu jer oni i bez mene znaju šta treba da rade - rekao je trener crno-belih.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Kornjača akrobata

Anketa

Da li će Partizan igrati polufinale Kupa protiv Crvene zvezde?

Rezultati