Fudbal

Direktno.rs [ Izvor: Telegraf.rs ]

12. 12. 2019. 15:12 0

Partizan ne da Gvinejca: Suma u Humskoj do 2022.

Čelnici Partizana su ispunili želju treneru Savi Miloševiću, pošto je produžen ugovor sa Sejdubom Sumom i on će i naredne tri godine nositi crno-belih dres.

To je epilog dvodnevnih razogovora fudbalera i njegovih agenata sa upravom Partizana, koja je uspela da zadrži Sumu, iako je on na stolu imao dve konkretne ponude iz Turske, ali i mnogo interesovanja iz arapskog sveta i iz Kine, piše Telegraf.rs.

Fudbaleru je pre zvaničnih razgovora i trener Milošević protekle sedmice predočio da ozbiljno računa na njega u budućnosti, da želi da gradi tim i igru Partizana oko njega i Bibrasa Natha.

Gvinejac je ove sezone praktično dokazao da ne samo da nije bio promašena investicija, već da se klub žestoko ogrešio o njega, jer se naprosto nije uklapao u pređašnje koncepcije i ideje trenera.

Dolazak Sava Miloševića je i te kako prijao Sumi, te je od izgnanika i “najnepoželjnijeg fudbalera” došao do statusa miljenika navijača, igrača koji rešava važne utakmice i drži ključeve igre cele ekipe.

Ove sezone Suma je odigrao 29 mečeva za crno-bele u svim takmičenjima, postigao je 11 golova i upisao devet asistencija, te sa Umarom Sadikom čini najubojitiji tandem u srpskom fudbalu.

- Kada sam stigao u klub svestan sam da se nisam pokazao u onom svetlu zbog kojeg me je Partizan doveo. Koliko je u tom periodu pritisak bio na klubu na meni je bio još veći što je potom usledilo pozajmicom. Sada je sve to daleka prošlost. Najbolja stvar koja mi se desila je moj povratak među crno-bele, veliko poverenje uprave i sada šefa Miloševića koji od mene ni u jednom trenutku nije odustajao. Sada zaista mogu reći da sam u svojoj porodici i da se osećam kao kod kuće. Znam da mogu još više da doprinesem klubu, ali ne samo ja već čitav tim što će se tek videti posle novih priprema. Zahvaljujem se i svim navijačima na podršci kao i mojim saigračima! - poručio je Suma.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati