Fudbal

Direktno.rs

06. 12. 2019. 00:31 0

Šakota otkrio šta je to doprinelo Zvezdinoj pobedi

Trener košarkaša Crvene zvezde Dragan Šakota bio je vidno zadovoljan posle pobede nad Armanijem (77:67) u 12. kolu Evrolige.

Crveno-beli su odlično odigrali u Milanu, u većem delu meča su vodili i na kraju su zasluženo pobedili. A zahvaljujući takvoj igri došli su do petog trijumfa u elitnom takmičenju.

- Trener sam toliko dugo, godinama, ali uvek ste srećni kada pobedite. Promenili smo odbranu u pik en rolu i to nam je mnogo pomoglo u drugom poluvremenu. Takođe, kada se dođe do kraja, morate da dođete do važnih šuteva, to je tačno ono što smo želeli i što smo ostvarili - rekao je Šakota.

Svestan je iskusni trener da ekipa značajno napreduje iz meča u meč.

- Rekli smo da ćemo probati da unapredimo neke stvari u našoj igri, u kojima smo imali problema. Onda ne znate da li ćete pobediti, ali morate imati u glavi da napadate pobedu. Što je više fokusa i detalja koje menjamo, imamo više šansi da pobedimo - zaključio je Šakota.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati