Fudbal

Direktno.rs

03. 12. 2019. 09:26 0

Gde je to bio Ronaldo dok je Mesi dobijao Zlatnu loptu?

Argentinski fudbaler Lionel Mesi u ponedeljak uveče je na svečanosti šesti put proglašen za najboljeg u izboru "Frans fudbala", što nikome pre njega nije pošlo za rukom. Kapiten Barselone je dobio Zlatnu loptu u Parizu, a to nije mogao da vidi njegov najveći konkurent Kristijano Ronaldo, budući da se nije ni pojavio na svečanosti.

Kristijano je zauzeo treće mesto u izboru za najboljeg fudbalera sveta, iza Lionela Mesija i Virdžila van Dajka, dok je u Italiji proglašen za najboljeg igrača minule sezone, pa zbog toga nije ni mogao da bude u Parizu.

Umesto toga, našao se u Milanu, gde je dobio laskavo priznanje. 

- Ponosan sam što sam proglašen najboljim igračem u Seriji A. Zahvaljujem se svojim saigračima i svima koji su glasali za mene. Sada moram da radim naporno kako bih ponovio ovaj uspeh i sledeće godine se opet našao ovde - rekao je Ronaldo.

Da podsetimo, portugalski fudbaler je prošle sezone došao u italijansku ligu i najzaslužniji je što je Juventus osvojio osmu uzastopnu titulu. Kristijano je u pohodu na novi trofej postigao 21 pogodak, a posle ceremonije na "čizmi" nije hteo da daje izjave za medije.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati