Fudbal

Direktno.rs [ Izvor: Novosti ]

02. 12. 2019. 15:22 0

IZ KOPAČKI U FOTELJU Bane Ivanović postaje funkcioner UEFA?

Čuveni Branislav Ivanović je navodno dobio ponudu od predsednika UEFA Aleksandra Čeferina da u bliskoj budućnosti postane funkcioner Evropske kuće fudbala.

Jedan od najboljih srpskih defanzivaca 21. veka, Branislav Ivanović, polako se sprema za finiš karijere, ali bi mogao da ostane u fudbalu.

On se posle utakmice Liona i Zenita za koji nastupa našao sa predsednikom UEFA Aleksandrom Čeferinom na večeri, a kako javljaju "Novosti", govorilo se o njegovom eventualnom angažmanu u Evropskoj kući fudbala.

Naravno, ne pominje se još uvek o kojoj bi se poziciji radilo, ali je evidentno da iskusni Ivanović koji u februaru puni 37, želi da ostane u sportu.

Podsetimo, za našu reprezentaciju je odigrao 105 mečeva i postigao 13 golova, a na klupskom planu iza sebe ima blistavu karijeru.

Od OFK Beograda, preko Lokomotive iz Moskve do Čelsija u kom je ostavio najdublji trag, pa sve do Sankt Peterburga koji će verovatno biti poslednja destinacija na terenu.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati