Politika

Direktno.rs

18. 06. 2024. 13:21 8

"Dosta je udvaranja, prošli su izbori": Ponoš odbrusio Dačiću zbog izjave o Vučiću

Predsednik stranke Srbija-centar Zdravko Ponoš osvrnuo se na izjavu ministra policije Ivice Dačića, koji je rekao da je vođa kavačkog klana Radoje Zvicer pretnja po bezbednost predsednika Srbije Aleksandra Vučića. Ponoš je na društvenoj mreži X poručio Dačiću da bi trebalo da se posvetiti bezbednosti i ostalih građana, a ne samo predsednika.

- Kaže Dačić da je vođa kavačkog klana velika pretnja po Vučićevu bezbednost. Kad on kaže, verovatno je tako. Zna čovek. Ali u ovoj zemlji ima još nekoliko miliona ljudi. Mogao bi da se pozabavi i njihovom bezbednošću. Prošli su izbori, ponovo je ministar, dosta je bilo udvaranja - napisao je Ponoš na društvenoj mreži X.

Ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić rekao je jutros na TV Pink da su veliki problem i bezbednosna pretnja, naročito po predsednika Srbije Aleksandra Vučića, što je vođa "kavačkog klana Radoje Zvicer na slobodi".

Dačić je dodao da policije dve zemlje, a naročito Crne Gore, treba da se posvete tom problemu.

On je naglasio da borba protiv organizovanog kriminala nije moguća bez učešća svih organa koji rade na sprovođenju zakona.

- Predsednik (Srbije Aleksandar) Vučić je dao inicijalnu kapislu za borbu protiv organizovanog kriminala i bio je na čelu tima koji je to radio. Zato je on i prepoznat kao glavna pretnja kriminalcima i organizovanom kriminalu - ocenio je Dačić.

On je zaključio da je kriminal multinacionalan i da ne poznaje granice i da su organizovane kriminalne grupe sastavljene od pripadnika različitih nacionalnosti i da deluju u svim zemljama u regionu.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 8

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Idealan tajming

Zoran Živković [26.06.2024.]




Video dana

Neizbežan sudar

Anketa

Da li treba Dragan Stojković Piksi da ostane selektor Srbije?

Rezultati