Politika

Direktno.rs

05. 06. 2023. 18:24 128

Šešelj: Protiv Vučića je ološ!

Jasno je kao dan da Aleksandar Vučić ponovo "oblači radikalsko odelo". Pominje ubistva, citira kriminalce i Miloševića, krivi strane sile - zapravo, radi sve ono što je radio dok je "žario i palio" sa Vojislavom Šešeljem u Srpskoj radikalnoj stranci.

Da nastavi proces povratka radikalskoj idelogiji "vetar u leđa" mu daje i njegov nekadašnji šef, Vojsilav Šešelj, koji smatra da Vučić "ne sme da dopusti da ološ dođe na vlast".

- Ja mislim da je Aleksandar Vučić potpuno svestan da ni po koju cenu ne sme da popusti ovom ološu koji upućuje političke zahteve u nameri da se bez ikakvih izbora dočepa vlasti. Nikad se ne može desiti da šljam i ološ ispliva na površinu i preuzme vlast - rekao je Šešelj.

Nažalost, već smo navikli na to da bi radikali da menjaju narod, da žele neki bolji, poslušniji narod. Međutim, stvar je na ulici znatno drugačija. Na ulicama širom Srbije stotine hiljada ljudi traže da žive u društvu i državi gde su radikali totalno marginalizovani.

Opet pretnje, opet uvrede, opet poziv na nasilje, opet radikali...

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 128

ostavi komentar
Vidi još

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati