Politika

Direktno.rs

04. 06. 2023. 16:05 36

Vučić Bakareca i Orlića nazvao skotovima!

U jednoj od mnogobrojnih izjava koje daje ovih dana Aleksandar Vučić je svoje najbliže saradnike, Nebojšu Bakareca i Vladimira Orlića, nazvao skotovima. Vučić je, naime, rekao da bi on bio skot kada bi Dragana Đilasa optužio za to što je Filip Kapisoda, sportista i maneken, učesnik Velikog brata, ubio Kseniju Pajčin i sebe.

Nije ovo Vučić rekao slučajno. Već danima perjanice SNS-a, Nebojša Bakarec i Vladimir Orlić, što u Skupstini, što na RTS-u, govore kako je Kapisoda poludeo od učešća u "Velikom bratu" i da je zato uradio to što je uradio. Odnosno, da bi Ksenija Pajčin i on bili živi samo da nije bilo te emisije koju naprednjaci pokušavaju, baš kao i Survivor, da izjednače sa Zadrugom i Parovima. Govore, naravno, da je za sve to kriv Dragan Đilas. Sada Vučić tvrdi da tako nešto može da kaže samo neko ko je skot. Dakle Orlić + Bakarec = Skotovi.

Dokazujući besmislenost takvih tvrdnji Marinika Tepić je, pozivajući se na izjave Bakareca, tražila da se svi učesnici rijalitija, počev od Aleksandra Vučića, podvrgnu psihijatrijskom pregledu. Jer ako je tačno to što govori Bakarec onda bi i Vučić, kao učesnik rijalitija, mogao da poludi i učini nešto slično. Posebno kada se ima u vidu da predsednik Republike u svakom intervjuu poziva i proziva opoziciju da hoće da ga ubije. 

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 36

ostavi komentar
Vidi još

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati