Politika

Direktno.rs

18. 05. 2023. 16:16 15

Tepić: BIA, hoće li Vacić praviti sutra incidente?!

Šefica poslaničke grupe "Ujedinjeni" Marinika Tepić navela je u Skupštini da je ove srede režimski tabloid Informer objavio naslovnu stranu na kojoj se opozicioni lideri optužuju da prete silovanjem dece i ubistvom predsednika Republike, i to samo dve nedelje nakon što je devetoro dece ubijeno i osmoro mladih.

- Zato tražim od ministra policije da odgovori šta policija radi po pitanju ovog teksta? Šta je preduzeto? Da li je tužilaštvo tražilo da se prikupe potrebne informacije? Da li su zvali Vučićevića? Da vidimo šta on zna više od Gašića i Zagorke Dolovac. Ili će se ispostaviti da je ovo još jedna monstruozna laž. Isto tako tražim da se, ako se utvrdi da su ove monstruozne optužbe tačne, moje kolege odmah pritvore. Ako se ispostavi da nije tačno - da se privede Vučićević i da ovo zlo stane - rekla je Tepić.

Potpredsednica SSP je rekla da SNS 10 godina seje mržnju i agresiju.

- Delite ljude, puštate osuđene kriminalce na televizije sa nacionalnom frekvencijom. Pa, vaš Kristijan Golubović daje na jednoj televiziji upustvo kako da se izvrši ubistvo čoveka i da ostanete nekažnjeni. On je rekao na jednoj televiziji sa nacionalnom frekvencijom da je SNS prava stvar za sve… Tačno, SNS je prava stvar baš za takve kao što je on. Ali mi ne želimo takvu Srbiju i takvo društvo - rekla je ona.

Ona je pozvala celu Srbiju da dođe u petak u 18 sati na miran protest, ali je apelovala na sve da ne nasedaju na provokacije.

- Da li je tačno da je lice iz BIA poslato da se sastane sa Mišom Vacićem kako bi dogovorili i organizovali incidente sutra na protestu, a za to optužili mirne građane? - upitala je na kraju skupštinskog obraćanja Marinika Tepić.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 15

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati