Politika

Direktno

20. 03. 2023. 13:42 5

Zastrašivanje: Razbijeno staklo na prostorijama SSP u Inđiji

Nakon što je našem članu u Elemiru početkom marta zapaljen automobil, dogodio se još jedan incident u cilju zastrašivanja članova Stranke slobode i pravde - saopštio je Opštinski odbor Stranke slobode i pravde Inđija, čije saopštenje u celosti prenosimo.

- U noći između 18. i 19. marta razbijeno je staklo na prostorijama Opštinskog odbora SSP u Inđiji. Prilikom dolaska u prostorije u nedelju ujutru članstvo je primetilo da je staklo razbijeno, te su odmah pozvali policiju da prijave incident. Obrazloženje koje su dobili bilo je da policija "za takve stvari" i "međusobne razmirice" ne izlazi na teren.- Kada im je članica OO SSP Inđija rekla da će u tom slučaju pozvati advokate, policija se u roku od 5 minuta pojavila na licu mesta i sastavila zapisnik. Da stvar bude gora, policija je obavestila članove da se ne mogu proveriti snimci sa policijsko-gradske kamere koja tu postoji, jer - kamera ne radi, te da sami traže snimke sa kamera iz obližnjih privatnih objekata.- Podsećamo da je u Inđiji, naša članica Slađana Farkić, i to pred odlazak u penziju, nedavno dobila otkaz, jer je javno na društvenim mrežama kritikovala predškolsku ustanovu u tom gradu. Inđija je postala opština u kojoj je osveta za javnu kritiku vlasti postala uobičajena, pa na žalost razbijena stakla na prostorijama SSP-a ne čude.- Zahtevamo od nadležnih da hitno reaguju i pronađu počionioce ovog nedela, a građanima Inđije poručujemo da nismo zastrašeni i da ćemo nastaviti sa borbom za slobodu i pravdu i bolji život naših sugrađana - navodi se u saopštenju Opštinskog odbora Stranke slobode i pravde Inđija.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 5

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Tradicija

Zoran Živković [24.07.2024.]




Video dana

Avantura zove

Anketa

Da li ste za kopanje litijuma u Srbiji?

Rezultati