Politika

Direktno.rs

16. 03. 2023. 10:58 0

Kovačević: Bojim se da će se pod vođstvom Nedimovića i fudbal prepoloviti

Nova ministarka poljoprivrede Jelena Tanasković sinoć je u Noćaju, u Mačvi, izložila novu uredbu koja je afirmativna za stočare, ali i zakasnela, jer su mnogi stočari zauvek odustali od uzgoja i držanja životinja - navodi se u izjavi Vladimira Kovačevića, predsednika stranke Nova – Da se struka pita. Saopštenje prenosimo u celosti.

Nije u redu ubeđivati stočare da će biti bolje, a prvo se ne ograditi od Branislava Nedimovića, kao najveće štetočine koja je ikada bila na mestu ministra poljoprivrede.Tokom njegovog mandata, stočni fond Srbije je prepolovljen.

Danas plaćamo milijardama, što kreditnih sredstava, što sredstvima poreskih obveznika Srbije, za popravku razrušenog iza Nedimovića.

Zbog toga se pitamo i da li je normalno da se isti taj Nedimović nagradi funkcijom zamenika predsednika Fudbalskog saveza Srbije (FSS)?Uplašen sam sada i za FSS, jer se bojim da će se i fudbal pod njegovim vođstvom prepoloviti, baš kao i stočni fond Srbije - izjavio je Vladimir Kovačević, predsednik stranke Nova – Da se struka pita

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati