Politika

Direktno.rs

07. 02. 2023. 19:03 29

Vučić o SPS: Nemam poverenje u njih

Postoje stvari o kojima neću da govorim. Sutra ću sa Dačićem da se vidim, da razgovaram s njim. Ne mislim da su izbori dobro rešenje. A da li imam puno poverenje (u SPS prim. nov.)? Lično ga nemam, oni ga u nas nisu imali. Mi poštujemo tu političku partiju, ali sada znamo da u teškim vremenima možemo da se oslonimo samo na sebe - rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić gostujući u Dnevniku TV Pink, govoreći o sukobi sa SPS.

- Svi na političkoj sceni vole da glume žrtve. Koliko puta je pomenut Briselski sporazum u negativnom kontekstu? Sto devedeset i nešto puta - upitan o SPS-u i njegovom ćutanju i dodao:

- Mislim da u politici ne sme da bude foliranja. Da hoće da vide da se neko bori za njih, a ne da se neko sklanja. Kažite mi koliko imate negativnih tekstova o toj partiji. Možda tri. Ja treći put učestvujem u raspravi i moram da slušam najteže uvrede. Nije reč o kuknjavi, moj posao je da to trpim. Svi bi da učestvuju u vlasti, kad je lepo. Video sam i kada je krenuo napad na nas u Skupštini, ponosan sam na ljude iz SNS koji su bili jedinstveniji nego ikada. Žao mi je što to nisam mogao da vidim kod svih ostalih.

Kazao je da je svima lepo da budu u vlasti kada "ima kolač, tašna, mašna, sekretarica, vozač".

- A kada došu teška vremena, e mi da se sklonimo neka udaraju po Vučiću, a nismo mi krivi. Znate u diktaturi uvek odlučuje taj jedan.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 29

ostavi komentar
Vidi još

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati