Politika

Direktno.rs

05. 02. 2023. 11:44 120

Brnabić: Svi Boga mole da Vučić, MOJ ŠEF, što duže vodi Srbiju

Premijerka Ana Brnabić izjavila je danas da je njen glavni zaključak o sednici Skupštine o KiM da, i oni koji vole i koji ne vole Aleksandra Vučića, Boga mole da on nastavi što duže da vodi državu, a da opoziciju jedino interesuje da dođe na vlast.

- Kada se uporedi njegova ozbiljnost u pristupu teškim problemima naše zemje i opozicije, beskonačno sam ponosna što je predsednik moje države i što je moj šef. Videli smo državnika koji na svaki način brani interese države i ne krije ništa zarad jeftinih političkih poena - rekla je Brnabić gostujući na TV Prva.

S druge strane, kaže, opozicija brine samo o jeftinim političkim poenima i ne postoji tema koja je važna za njih, uključujući i KiM.

Brnabić ističe da je predsednik Srbije tri puta govorio u Skupštini povodom KiM, da je opozicija njegov prvi boravak u Skupštini bojkotovala, a da su druga dva u ovom sazivu parlamenta.

- Prvi put, on je sam ukupno bio u Skupštini više vremena nego svi oni zajedno, šefovi poslaničkih grupa. Oni su dolazili kada je njihovo vreme da govore i zatim napuštali Skupštinu - kaže premijerka.

Naglašava da su ovaj put, kada je ponovo bio u Skupštini na najvažniju temu, prvi dan napali fizički predsednika Republika, i da nije bilo poslanika SNS, tvrdi, došli bi do predsednika.

- Prvog dana ih je ubio argumentima i politički razmontirao i uprkos tome je smogao snage da im se očinski obrati i pita ih šta to rade. Cilj je da bio da se izazovu incidenti - smatra Brnabić.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 120

ostavi komentar
Vidi još

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Kornjača akrobata

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati