Politika

Direktno.rs [ Izvor: Mediji ]

19. 01. 2023. 17:40 110

Vučić: Nisam jadnik, molili su me da sednem u prvi red

Fotografija predsednika Srbije Aleksandra Vučića sa panela o Zapadnom Balkanu iz Davosa izazvala je brojne reakcije na društvenim mrežama. U izjavi za medije, predsednik je rekao da su ga "molili da sedne u prvi red", ali da on to nije hteo.

- Tamo sam birao sam gde ću da sednem, i iako su me tri puta molili da dođem u prvi red, ja to nisam želeo. Ali to je jedna od stvari koja mi je zabavna. Kada imate teške razgovore, i kada razmišljate o tome, za mene je to deo dobre zabave. Zašto? Pa, kada vidite da politički protivnici nemaju ništa da kažu o vašem radu, rezultatima, znanju jezika, onda misle da su se dočepali nečega, misleći da su svi površni kao i oni - rekao je Vučić.

Dodao je da nije btino gde je seo.

- To nije suština i da ćete učitelju da se dopadnete, ako sedite u prvom redu - već je pitanje vašeg znanja - rekao je Vučić.

Vučić je istakao da nije "jadnik, bednik i nesrećnik" koga treba žaliti.

- Smeta vam snažna Srbija i to što nisam deo čopora i što neću da govorim da su neki lideri ludaci. Ovde je popularno da se kaže da je Putin ludak, ovaj i onaj, ja da učestvujem u tome neću - kazao je Vučić.

Podsetimo, predsednik Srbije Aleksandar Vučić na panelu o Zapadnom Balkanu, održanom u okviru Svetskog ekonomskog foruma u Davosu sedeo je izdvojeno od svih lidera i sam.

Na fotografiji se vide izaslanik EU Miroslav Lajčak, premijer Hrvatske Andrej Plenković, albanski premijer Edi Rama, makedonski premijer Stevo Pendarovski…

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 110

ostavi komentar
Vidi još

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Najtužnija maca na svetu

Anketa

Da li će Partizan igrati polufinale Kupa protiv Crvene zvezde?

Rezultati