Politika

Direktno.rs

24. 09. 2021. 18:23 3

"Borba protiv narkodilera farsa u režiji SNS"

Ukidanje pritvora Predragu Koluviji, prvooptuženom za organizovanje proizvodnje marihuane na najvećoj plantaži u Evropi, koja je poslovala uz obilne državne subencije, jasna je poruka da je gromoglasno najavljivana borba protiv proizvođača narkotika i narkodilera još jedna farsa u režiji SNS - kaže Srđan Milivojević, član Glavnog odbora Demokratske stranke.

- S obzirom koliko je pripadnika Bezbednosno informativne agencije uhapšeno zajedno sa Koluvijom u akciji policije, jasno je da je Jovanjica očigledno  projekat namenjen finansiranju ko zna kojih crnih fondova i ko zna kakvih aktivnosti. Činjenica je da posle lažnih izbora, u Srbiji ne postoji bilo kakva parlamentarna kontrola službi bezbednosti, ili makar neki njen privid.

Tu prazninu koriste otrgnute službe bezbednosti da sa onima koje treba da gone po službenoj dužnosti, saučestvuju u daljoj kriminalizaciji našeg društva. Posebno frapantno zvuči podatak da suđenje ovoj krimnalnoj grupi nije ni počelo iako je proteklo gotovo dve godine od njenog hapšenja, čime se jasno potvrđuje da je Jovanjica režimski i partijski projekat napredne mafijaške organizacije.

Neotpočinjanje sudskog postupka protiv aktera afere Jovanjica i puštanje na slobodu svih pritvorenih, jasan je dokaz koliko je naše društvo utonulo u kriminal koji sada i ne krije da kontroliše i upravlja svakim segmentom našeg društva.

Naposletku, očigledno je da če s obzirom na približavanje izbora i ostali istaknuti članovi Srpske napredne stranke koji su sada u pritvoru, poput članova kriminalnog klana Veljka Belivuka, uskoro naći na slobodi kako bi se aktivno uključili u izbornu kampanju straha i nasilja. I pored ovih zaprepasćujućih činjenica, siguran sam da će građani uskoro pobediti naprednu mafiju, jer Srbija nije zaslužila da postane plen kriminalnih klanova - zaključuje Milivojević.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 3

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati