Politika

Direktno.rs

23. 09. 2021. 13:28 27

Vučić o SNS jastrebu: Podseća na mene

Pokazala je takvu energiju i podsetila me na vreme kada sam ja bio mlad pre 25 godina, ali je pametnija i bolja od mene - rekao je predsednik Aleksandar Vučić o, sada već poznatoj, SNS jastrebici i poslanici Neveni Đurić.

Režimski mediji skočili su odmah u odbranu nove mlade nade SNS-a Nevene Đurić, koja se kako pišu, "našla na meti napada jer je u emisiji RTS pokazala energiju i strast, pokazala da živi politiku i da su njeni protivnici diletanti".

Ta energija i strast, naravno, podrazumevaju da se naprednjački lider i partija uzdižu u nebesa, a opozicija pljuje. Takođe podrazumeva da se u debati ostalim sagovornicima ne dozvoli da dođu do reči, kao i da se histerično vređa drugačije mišljenje.

Definitivno podseća mlada Nevena na predsednika ako se pogledaju neki raniji televizijski dueli, čak i oni između Đilasa i Vučića. Prostački izrazi i bahato ponašanje prema oponentima jesu ono što tradicionalno krasi sve SNS perjanice.

Nije predsednik više tako mlađan kao što je bio pre 25 godina, a možda mu je i dosadilo da poput pokvarene ploče ponavlja priču o žutim lopovima i novu o tome kako je on preporodio zemlju. Zato predsednik na javni servis šalje svoje obučene jastrebove koji su mladi i orni da se bezobrazno nadvikuju i govore kako je "RTS Đilasov".

Vučić ima pametnija posla nego da se upušta u rizik da raspravlja sa nekim ko bi njegovu vladavinu mogao da argumentovano kritikuje na javnom servisu. A i lepo je rekao sam predsednik, na TV duel će izaći samo ako mu date "pet lidera ili ništa".

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 27

ostavi komentar
Vidi još

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati