Politika

Direktno.rs

15. 09. 2021. 21:49 37

Đuka najavio hapšenje kolega iz SNS

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić preko svog megafona Vladimira Đukanovića Đuke i svojih medija najavljuje hapšenje članova SNS. Na naslovnoj strani režimskog Kurira najavljena je nova Đukanovićeva kolumna pod naslovom: "Vreme je da izdajnici iz SNS lete, pa da budu pohapšeni."

Postavlja se pitanje na koje tačno izdajnike iz SNS Đukanović misli, da li je to možda ministar odbrane Nebojša Stefanović koji odavno nije u milosti predsednika?

Ili je ova Đukanovićeva najava samo još jedan u nizu marketinških trikova, ne bi li skočio uzdrmani rejting vladajuće stranke?

Bilo kako bilo, Vučićev megafon je ovim priznao da su funkcioneri SNS, koje on naziva izdajnicima, lopovi i kriminalci, jer ne postoji drugi razlog zašto bi se neko od njih hapsio.

Moguće da će se hapšenje desiti baš pred izbore, kako bi predsednik Srbije (koji progovara iz Đuke) pokazao svoju "odlučnu borbu" protiv kriminala i korupcije.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 37

ostavi komentar
Vidi još

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Pobednički ples

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati