Politika

Direktno.rs

15. 09. 2021. 20:05 42

Iz fundusa? Ana Brnabić nosi cipele od četiri minimalca u Srbiji!

I premijerka Srbije Ana Brnabić je izgleda počela da se oblači u predsedničkom fundusu. Kako u svemu slepo prati šefa Aleksandra Vučića, tako se i ona skocka u odelu i moćnim cipelicama "Salvatore Ferragamo". Cena bagatela - 1.200 evra iliti samo četiri minimalca u Srbiji!

Znate već da se Vučić oblači iz fundusa Republike Srbije, koji je baš onako bogat. Državni vrh se  svakodnevno pojavljuje u javnosti i mora brinuti o stajlingu, tako i naša Ana. 

Nema sumnje da Brnabić ima istančan ukus kada je u pitanju garderoba i da u to mora konstantno da ulaže. Ona je na čelu Vlade Srbije, poznatog "ekonomskog tigra", a ne tamo neki fikus.

Ako predsednik Vučić, a i brat mu i sin, nosi "Zegna" patike od tričavih 60.000 dinara, red je da Ana nosi cipelke "Salvatore Ferragamo" koje su, kako objasniše tviteraši, duplo skuplje. Ipak je premijer glavna funkcija u državi, a ne predsednik. Taj je nebitan...

"Ma, pustite cipele, em skupe, em ružne, gledajte čarape", "Ovako ni ja ne bih krenuo na posao, a nisam ni blizu političara od kojeg se zahteva da pristojno izgleda", "Pa, ona je poznata kao žena od ukusa kad bismo se zezali" - samo su neki od komentara na mrežama na jeftinu obuću Ane Brnabić, a preneo je Noizz.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 42

ostavi komentar
Vidi još

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Namirivanje

Zoran Živković [03.05.2024.]




Video dana

Nisam spavao!

Anketa

Kojim rečima čestitate Uskrs?

Rezultati