Politika

Direktno.rs

03. 08. 2021. 20:51 22

Jesu li ćevapi iz Ritopeka: Rat Stefanovića i Đuke

Nebojša Stefanović, ministar odbrane i potpredsednik Vlade Srbije, pohvalio se na Instagramu slikom porcije ćevapčića, na šta mu je oštrom porukom odgovorio Vladimir Đukanović, narodni poslanik SNS, čime je samo nastavljen sukob u samom vrhu Srpske napredne stranke.

- Ovog puta ih nisam ja pekao pa su odlični - napisao je Stefanović uz smajlije i fotografiju porcije sveže ispečenih ćevapa.

Na njegovu objavu reagovao je stranački kolega Vladimir Đukanović provakativnom opaskom kojom je pokušao da ga poveže sa ozloglašenim kriminalnim klanom Velje Nevolje.

- Tolike godine se poznajemo, a iskren da budem, nisam znao, ministre, ni jaja da umete da ispečete. Dobro je da znate sa ćevapima. Nadam se da majstor koji vas je učio nije iz Ritopeka - odgovorio je Đukanović u svojoj vajber zajednici.

Podsetimo, u tajnoj sobi kuće u Ritopeku u kojoj su pripadnici ozloglašenog klana Veljka Belivuka zvanog Velja Nevolja na najmonstruoznije načine mučili i ubijali žrtve, policija je otkrila i industrijsku mašinu za mlevenje mesa.

Kako je u više navrata izjavio predsednik Aleksandar Vučić, u toj mašini su Belivuk i njegovi ljudi mleli delove tela svojih žrtava, od toga pravili ljudske ćevapčiće i slali ih Radoju Zviceru, vođi kavačkog klana.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 22

ostavi komentar
Vidi još

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati