Politika

R. Ć.

27. 05. 2021. 16:35 101

"Vučić je moj uzor, najbolji predsednik, treba da vlada doživotno"

Nova zvezda Srpske napredne stranke, aktivistkinja Staša Stojanović, koja je juče prekinula konferenciju omladine Narodne stranke u Novom Sadu, po samoljublju parira svom lideru i uzoru predsedniku Aleksandru Vučiću. Njeni tvitovi su toliko blamantni da predstavljaju pravo blago interneta. Izdvojili smo par najboljih, kako biste imali u uvid mentalni sklop ženske verzije Luke Kebare.


- Na dan kad sam rođena u Srbiji je prvi put uvedena parlamentarna demokratija. Takođe na dan kad sam rođena preminuo je Franjo Tuđman. Međunarodni dan planina je isto na moj rođendan, a i osnovan je i UNICEF isto na 11.12. Muhamed je vodio vojsku od 10.000 da osvoji Meku - glasi glavni tvit nove nade SNS.

Staša ne krije ko joj je uzor, ko je onaj koji joj daje elan da nastavi njegovim stopama.


- Aleksandar Vučić je moj uzor. Ja to nikad nisam krila niti ću kriti. Divim mu se u svakom pogledu jer zna šta radi i njegova snaga daje nama, mlađima veliki elan da nastavimo njegovim stopama. Najbolji je predsednik kog je Srbija imala! Ostali su daleko iza njega - kaže Staša, koja je samoljublje očigledno pokupila od svog predsednika.

Mlada SNS-ovka je izuzetno ponosna na to što je prekinula konferenciju u Novom Sadu, te ističe da im je pokazala "ko je mama".


- Na konferenciji sam vam pokazala ko je mama. Uživo! Na vašem terenu! Tako da sve šta mi pišete na Tviteru možete mačku o rep okačiti. Uživo ste pokazali koliko ste nesposobna opozicija - ističe ona.

Poslednja dva tvita koja smo izdvojili opisuju na šta se svela srpska politika, naročito kada su u pitanju vladajuća garnitura i njihovi mladi puleni.

- Ne zaboravi da rezultati nisu jedino merilo tvog uspeha - kaže Staša.

- Vučić je primer kako treba delovati i funkcionisati. Čovek koji politiku drži u malom prstu, neko kome se divim u svakom pogledu po meni zaslužuje da bude doživotni predsednik Srbije! I napadajte ga slobodno! Vaši napadi ga čine jačim i otpornijim - ističe zalubljenik u knjige i muziku, kako u opisu porifla piše novoj naprednjačkoj nadi.

Staši Stojanović možemo samo da čestitamo, uspela je u svom cilju, sada se priča o njoj.

A mislili ste da su Luka Kebara i Janko Langura hit?

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 101

ostavi komentar
Vidi još

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Pobednički ples

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati