Politika

15. 04. 2021. 21:18 13

J..... Prodali su Tomu Monu, tunel još nije završen

Prodali su ministra saobraćaja, građevine i infrastrukture Tomislava Momirovića - došao je 15. april, a čuveni tunel zbog koga je Mona psovao Drobnjaka i radnike nije završen!

- Otkazao sam tri sastanka zbog vas. Ko je vama dao pravo da pomerate rokove? Pričali smo 15. aprila poslednji put kad smo se videli. To mislim i na vas i na Kineze. Je l' tako? Direktore, priđite malo bliže. Jesmo li tako pričali? Gde je Jocić? Jesmo li pričali da 15. aprila moraju da budu završeni svi radovi - ljutitim tonom govorio je Momirović.

Došao je i taj čuveni 15. april, a tunel još uvek nije završen, ili se barem niko iz ministarstva ili nadležan time nije pohvalio. Izgleda da su Tomu Monu ipak prodali one na koje je najviše računao.

- Ko je pomerio rok? Ljudi, nemojte da dajete sebi za pravo da vi rastežete rokove. Niste vi državni vrh, niste vi ugovorili ove poslove! Vi ste ovde da radite, dobro ste plaćeni! Molim vas, do 15. aprila! Direktore, nemojte da me razočaravate - rekao je tada Momirović Drobnjaku.

Uprkos svim psovkama i oštrom stavu, Toma Mona nije ispunio svoj cilj i rok za tunel je, po svemu sudeći, probijen. Nije pomoglo izgleda ni to što se nudio Momirović da sam postavi sijalice u tunelu, a ovo zabušavanje na radovima sigurno neće proći nezapaženo ni kod vrhovnog šefa. Ovo je ipak drugi zvanični penal.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 13

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati