Politika

03. 03. 2021. 12:16 0

Konstituisan Opštinski odbor SSP Vladičin Han

Danas je konstituisan Opštinski odbor SSP Vladičin Han, a za predsednika je izabran Miodrag Jović. SSP Vladičin Han ukazuje na siromaštvo, migracija iz sela u gradove i veće industrijske centre, odlazak mladih u potrazi za boljim životom, seoske mesne zajednice nemaju izgradjenu i razvijenu putnu infrastukturu, problem zapošljavanja ljudi od 45 do 60 god, namešteni tenderi, subvencije za poljoprivredna gazdinstva i sredstva namenjena građanima iz svih drugih fondova.

Saopštenje prenosimo u celosti:

Problem je i vodosnabdevanje, jer gradska opština ne pokriva sva područja tako da građani u višim zonama odnosno periferiji grada za vreme remonta nemaju vodu za piće pa u 21. veku po mesec dana koriste alternativne vidove poput cisterni za piće.

Fabrika omotnog papira i abalaže koja je nekada bila gigant i simbol Vladičinog Hana u oblasti papirne industrije pretvorena je u ruinu i stečajnim postupkom dovedena do propastiv - zaposlenima nije regulisan radni staž po 5 do 6 godina, a takva situacija je i u drugim preduzećima. Veliki je problem je i pronalazak investitora, kao i realizovanje mnogih drugih projekata.

SSP Vladičin Han ne može više da ćuti i gleda nepravdu koja se dešava na lokalnom nivou u Vladičinom Hanu. Svako ko drugačije misli u odnosu na vladajuću strukturu nema perspektive i budućnosti i za boljim životom mora da ide iz svog rodnog grada i zemlje u inostranstvo.

Problemi se sve više nagomilavaju u društvu, jer nema osnovnih principa demokratije: slobode govora, slobode mišljenja, slobode medija, jer živimo u medijskom mraku gde se plasiraju lažne vesti i glasine aktuelnog režima. SSP će se zalagati  da pridobije ljude koji gaje iste vrednosti i imaju isti pogled na svet.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Vrati mi papuču

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati