Politika

Direktno.rs

05. 12. 2020. 15:52 7

Pinkova pevaljka iz SNS: Ne možete mu ništa, imamo imunitet

Dokle ide bahatost naprednjaka najbolje opisuje poslednji tvit bivše Babićeve sekretarice i Pinkove pevačice Marije Jovičić, koja se iz dana u dan trudi da "odbrani" svoje kolege iz stranke, dežurne pljuvače, što po opoziciji, što po drugim javnim ličnostima, suprotnih stavova i mišljenja.

Naime, ona je juče zarad odbrane poslanika i Vučićevog glasnogovornika Marka Atlagića, koji svoj poslanički mandat u skupštini zloupotrebljava iz dana u dan vređajući neistomišljenike SNS i Vučića, ušla u klinč i sa marketinškim stručnjakom i glavnim braniocem SNS Nebojšom Krstićem.

Danas je, pak, odlučila da "očita lekciju" voditelju Igoru Brakusu. Bivša sekretarica Zorana Babića, opet je stala u odbranu mladog stranačkog kolege, poslanika Miloša Terzića, koji koristi prvi mandat u Skupštini, a da bi se dokazao svom šefu i partijskim moćnicima, Tanju Fajon, predsednicu Delegacije Evropskog parlamenta za odnose sa Srbijom nazvao je "propalom slovenačkom političarkom".

Na ovaj bahat potez osvrnuo se Brakus, iznevši Terzićev komentar o Tanji Fajon uz opasku da bi ga tužio za uvredu. 

 

Naravno, Pinkova pevačica odlučila je da demonstrira naprednjačku bahatost i "šta se sve može ukoliko si poslanik", odnosno da ti zbog poslaničkog imuniteta niko ništa ne može. Međutim, Jovičić je totalno promašila temu, ali i pokazala da Srpska napredna stranka upravo propagira demonstriranje sile.

- Neka prenese neko ovom geniju Brakusu, da narodni poslanik ima poslanički imunitet i samim tim ne može niko da ga tuži za ono što izgovori za govornicom. Može eventualno da proba u Vrhovnom sudu Luksemburga... Možda prime predmet - napisala je Jovičić.

Da nije tužno, bilo bi smešno!

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 7

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati