Politika

[ Izvor: Beta ]

28. 10. 2020. 10:31 1

"Nije bilo najavljene čistke u SNS, samo premeštanja"

Politikolog Boban Stojanović izjavio je danas da izborom ministara koji će biti deo nove Vlade Srbije predsednik Srpske napredne stranke i Srbije Aleksandar Vučić svakako nije očistio redove naprednjaka, jer je ministre sa najvećim brojem afera ostavio na ministarskim pozicijama.

Stojanović je za dnevni list "Danas" izjavio da veruje da će i oni koji su ostali bez fotelje, poput Zorana Đorđevića, "dobiti neku dobru poziciju, samo van Vlade".
- I najgori poslanici su sada opet poslanici, a verujem da će neko drugi imati put Zorana Babića od pre nekoliko godina kada je skupštinsku klupu zamenio direktorskom foteljom u javnom preduzeću. Sličan je mehanizam i sa lokalnim liderima, koji često nakon jednog ili dva mandata odlaze u nekoj javno preduzeće, pa im se onda naredni predsednici opština, gradonačelnici, pridružuju i okupiraju ta preduzeća - kazao je Stojanović.

On je rekao da se "ne može govoriti o čišćenju stranke".

- Lojalni ostaju u stranci bez obzira na afere, jer oni izmedju ostalog i obezbedjuju novac za funkcionisanje stranke, i neće oni nigde. Mogu samo da zamene svoje pozicije i da odu na drugo mesto, i to je toc - zaključio je Stojanović.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati