Politika

Direktno.rs

13. 07. 2020. 19:25 4

Vučićeva siva eminencija postavio aktivistu iz "Ne davimo Beograd" za pomoćnika ministra!

Prema pisanju režimskim medija, Slobodan Perović, član Inicijative "Ne davimo Beograd" pomoćnik je ministra ekologije Gorana Trivana, što je potvrdilo i saopštenjem Ministarstvo za zaštitu životne sredine, a, kako navode, na predlog Alekse Jokića, sive eminencije SNS .

Kako mediji koje kontroliše Aleksandar Vučić prenose, Perović nije član SPS, već je aktivan u opozicionoj organizaciji, a kako je dospeo u ministarstvo kod Trivana za sada još nije poznato.

Povodom ovih navoda, oglasilo se i Ministarstvo za zaštitu životne sredine koje je ovo i potvrdilo.

- Povodom objava i spekulacija u pojedinim medijima u kojima se spominje pomoćnik ministra zaštite životne sredine Slobodan Perović, Ministarstvo saopštava da je Slobodan Perović imenovan na to mesto na predlog Srpske napredne stranke, uz saglasnost Alekse Jokića - stoji u zvaničnom saopštenju.

Po svemu sudeći, nijedno kadriranje u SNS i u Vladi Srbije ne može da prođe bez predsednikovog savetnika, Alekse Jokića, čoveka sa ogromnim uticajem unutar Srpske napredne stranke, koji je bio deo režima Slobodana Miloševića.

Aleksa Jokić slovi za „sivu eminenciju unutar SNS“ i doveo je mnoge bivše članove SPS u SNS. Bio je ministar saobraćaja u vladi Mirka Marjanovića, načelnik Kosovskog okruga, a potom direktor JP PTT Srbije.

Kada je Aleksandar Vučić 2012. imenovan za prvog potpredsednika Vlade premijera Ivice Dačića, Jokić je postao šef Vučićevog kabineta, a naredne godine je izjavio: „Mog Vučića mnogi bi voleli da vide mrtvog“!

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 4

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati