Politika

[ Izvor: N1 ]

05. 07. 2020. 11:35 3

"Ko ovde ne poludi... Budući premijer dovoljno da je poltron"

Glavni i odgovorni urednik Radija Lagune Igor Brakus izjavio je u Novom danu da je Krizni štab morao da interveniše na izbore i najave utakmica s publikom, a ponašanje premijerke Ane Brnabić prema građanima ocenio je kao bezobrazno.

- Da bi neko bio premijer ovde, mora da bude servilan i poltron, to su sve osnovne karakteristike, ništa drugo njie potrebno i žao mi je - rekao je Brakus o budućem premijeru.

Upitan kako čuva zdravlje, Brakus je gledaocima poručio da obavezno nose maske. Međutim, sa mentalnim zdravljem je situacija malo komplikovanija.

- Mentalno zdravlje je najteže sačuvati, ko ovde ne poludi - svaka mu čast. Sve ovo što nam se dešava poslednjih 40 godina je problematično za psihu, da nemam komentar osim - ko je izdržao, izdržao - kaže Brakus.

Smatra da smo "kao neki sociološki eksperimet - da vide dokle možemo da izdržimo", navodeći da taj eksperiment ide u raznim pravcima. "Nad nama se eskperimetiše svakodnevno - ili se prilagodite, ili poludite".

Kako pojašnjava Brakus vas prvo zatvore po pet dana u jedan prostor da ne možete da izađete ni da bacite đubre, pa dva dana možete, pa tri ne možete nigde, pa kažu kako je sve u redu, kako smo pobedili, pa krene sve da se otvara, počinju fudbalske utakmice sa publikom,

- Neko je morao da kaže da ti izbori ne bi trebalo da se održavaju u ovakvim uslovima, to je morao da uradi Krizni štab, morao je da interveniše kad je neko došao na ideju da pusti 15, 20.000 navijača na te stadione... A ako se preporuka ne usvoji, vi jednostavno izađete iz tog Kriznog štaba - smatra gost Novog dana.

Međutim, navodi da mu se čini da je jednostavno postojala potreba da se fingira da je sve u redu, kako bi se održali izbori.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 3

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati