Politika

[ Izvor: M. R. ]

08. 10. 2019. 15:53 2

TEPIĆ ODGOVORILA PREMIJERKI: Ko ste vi, Ana Brnabić?

Premijerka Srbije Ana Brnabić rekla je da je odluka opozicije da ne učestvuje u razgovorima vlasti i opozicije u Skupštini, kojima će posredovati Evropski parlament (EP), pokazatelj njihove neodogovornosti. Ovaj komentar premijerke Srbije nije prošao nezapaženo, pa je usledio odgovor potpredsednice Stranke slobode i pravde Marinike Tepić.

 

Tepić je rekla da je premijerki bolje da ništa više ne komentariše, jer je njen jedini posao da Vlada čija je predsednica sprovodi zakone, a ona upravo to ne čini.

- Kakve veze Brnabićeva uopšte ima sa opozicijom, sa razgovorima u Skupštini, ona koja se u životu nije kandidovala na izborima, koju niko ni na jednim izborima nije izabrao?! Pa da je njena Vlada primenjivala bar 50 odsto zakona sopstvene države, mi se ne bismo našli u ovako teškoj političkoj krizi. A stvar je upravo obrnuta - Brnabić je najodgovornija za nesprovođenje zakona, još gore, za njihovu zloupotrebu - rekla je Tepić.

Kako je dodala, "očekivala je da će je bar malo biti sramota od toga koliko je ta njena Vlada kontaminirana skandalima, lažima, prevarama, vezama s kriminalom, Vlada koja je kastrirana od strane jednog čoveka i njegove bratije i partije, a koja je najvrednije radila na gušenju medija da bi sakrila od građana istinu".

- Vidim da nju ni od čega nije sram, samo se sad jako nervira što smo njenom vođi rekli - sada stop, nema dalje, valjajte se sami u tome što ste spremili, mi u tome ne učestvujemo, narod vas je razotkrio i sad pričajte sami sa sobom. Da se demaskira konačno ta vaša režimska dijagnoza - rekla je Tepić.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 2

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Tuđa ruka svrab ne češe

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati