Poznati

[ Izvor: Kurir ]

20. 05. 2022. 15:45 0

Brat Igora Starovića: Nije bilo promil šanse da preživi

Smrt popularnog pevača pogodila je mnoge ljude, a najviše članove njegove porodice.

Boris Starović, brat Igora Starovića, pevača pop grupe Divlji kesten, koji je preminuo u utorak, i dalje ne može da se pomiri sa činjenicom da njegovog brata, za koga je bio izuzetno vezan, više nema.

U razgovoru za Kurir on priča da je do poslednjeg trenutka imao nadu da će Igor pobediti u najtežoj životnoj borbi.

"Saznanje da nas je Igor napustio bio je veliki šok za sve nas. Stanje mu je bilo kritično, ali smo se do poslednjeg trenutka nadali da ima šanse da se izvuče. Međutim, nije bilo nikakve nade. Baš smo u sredu bili u Kliničkom centru, glavna sestra nam je rekla da nije imao ni promil nade da se izvuče. Organi su počeli redom da mu otkazuju", rekao je potreseni Boris.

On je istakao da je Igor sa plućima imao hroničan problem, ali da se bližnjima nije žalio ni na šta.

"Tri meseca je bio u Sokobanji kako bi pokušao da reši problem s plućima. Imao je malo neuredan način života po pitanju ishrane, videlo se to po kilaži. Sve se to nakupilo i odrazilo na srce. Srčana aorta je otišla i tu više nije bilo spasa", ispričao je Igorov brat.

"Igor je bio samotnjak, živeo je taj hermetički život, koji meni lično nije bio jasan. Jako sam bio blizak sa njim. Imao je neke svoje rituale. Zatvarao se u sebe i pisao pesme. Mislim da je to moglo mnogo komercijalnije da prođe" dodao je on, a onda priznao i da su Igora svi kritikovali što se nije ozbiljnije borio za karijeru.

"To smo mu svi prebacivali. Nismo svi talentovani za sve, a on je bio talentovan za pisanje muzike i tekstova, ali što se tiče tih koncerata, zakazivanja, pa i laktanja, kako je to već na estradi - za to nije bio. Zato je i prošao na estradi tako kako je prošao. Ali ostaće iza njega te pesme i ta emocija koju je doneo. Po tome će ga svi zauvek pamtiti", uveren je Starović, piše "Kurir".

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Pobednički ples

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati