Poznati

20. 05. 2022. 17:32 1

Bobi Braun o traumatičnoj tajni koju ćuti 40 godina

Dotakao se i svoje borbe s narkoticima, kao i porodične tragedije.

Bobi Braun je rešio da ipak podeli sa javnošću izvesne detalje iz života, o kojima je verovao da će zauvek ćutati, a koji su traumatični.

Za "Biography: Bobby Brown" mu je najpre trebalo mnogo snage, a sada, pred premijeru istog zakazanu za 30. maj, seo je pred kamere "People-a" pa porazgovarao o svemu, ističući kako veruje da bi "danas i zasigurno bio drugi čovek da ga sveštenik nije maltretirao kao malog".

Osim toga, dotakao se i svoje borbe s narkoticima, porodične tragedije, te „traumatične tajne koju je skrivao i više od 40 godina". njegovu ispovest u celosti će pomenuti mediji objaviti idućeg petka.

Braun (53) je odrastao u opasnom delu Bostona. U razgovoru s pomenutim medijima, prisetio se kako su mu pripadnici policije izudaraili i uhapsili majku pošto se bila umešala u hapšenje jednog komšije. Tada, prema njegovim tvrdnjama, "otišlo" mu je detinjstvo i to ga je veoma zabolelo.

- Socijalna služba me je preuzela na izvesno vreme tada. Trebalo je da boravim s velikim vernicima, ali nije bilo baš tako. To nije bilo lepo mesto za dete. Sveštenik me je maltretirao, pokušao je da me dodirne, siluje. A ja sam bio veoma, veoma mlad dečak. Nisam znao šta je to, niti da postoje ikakve granice. Sve što sam znao bilo je da mi se to ne dopada. I nikad to nisam zaboravio - otvorio je dušu on, napominjući da ga je to i kasnije u životu mučilo.

- I to je na neki način uticalo na moje odluke, kad su u moj život došli narkotici. Droga, alkohol, sve to... - dodao je Bobi, koji je uspeo da porocima kaže "ne" pre dve decenije.

Iako je isprva to odbijao, shvatio je da mu pričanje o tome u stvari pomaže.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati