Poznati

Direktno.rs

09. 12. 2021. 16:51 1

Andrija Jo se oglasio nakon vesti o smrti jutjuberke

Jutjuber Andrija Jo oglasio se na Instagramu nakon tragične vesti da je njegova koleginica Kristina Kika Đukić izvršila samoubistvo u 21. godini. On je putem Instagram storiju izjavio saučešće Kikinoj porodici i svim njenim bliskim prijateljima, a onda se osvrnuo na tragičnu smrt mlade jutjuberke.

- Kada se desi tako nešto nekim ljudima koje vi ne poznajete, nekako u svojoj glavi ne možete da shvatite da to stvarno postoji dok se, ne daj Bože, ne desi nekome koga poznajete, koga ste poznavali, sa kim ste se družili - počeo je on.

Jutjuber se potom obratio svojim prijateljima i dao savet svojim pratiocima kada je reč o problemima u životu.

- Ovo je situacija koja je mene navela da razmišljam i da pozovem prijatelje samo da im kažem da nisu sami i da uvek mogu da pričaju sa mnom i da je svaki problem rešiv. Voleo bih da to uradite i vi i budete uz svoje prijatelje i da nikad ne dozvoljavate da ih neko maltretira. Sad ne znam koji je razlog. Na društvenim mrežama trudite se da ne pišete ružne komentare ljudima - naveo je.

Andrija je istakao da pogrdni komentari pogađaju i javne ličnosti.

- Iako to možda nije tema sada, ali ljudi koji se bave javnim poslom i oni su od krvi i mesa. Imaju osećanja i stvarno isto tako reaguju na uvrede kao i svi drugi ljudi. Molim vas nemojte to da radite, toga ima stvarno mnogo na društvenim mrežama - kazao je on i dodao:

- Ako stvarno imate neki problem, treba da pričate sa bilo kim, samo pričajte i podelite sa nekim jer život je samo jedan. Imamo taj jedan život, nema ga ponovo i ne znate koliko lepih stvari će se desiti svakom od nas. Život je balans, ima i loših i dobrih stvari i na kraju imamo taj jedan život i treba da ga proživimo.

Na kraju je podelio jutjuber na Insta storiju podsetio na brojeve za prevenciju samoubistva.

- Ako se trenutno osećate loše i mislite da to ne možete ni sa kim da podelite, ostavljam brojeve telefona na koje možete da se javite i razgovarate sa ljudima koji će vas stvarno razumeti - istakao je i na kraju se opet osvrnuo na svoje prijatelje.

- Ovom prilikom hoću da se zahvalim svim svojim prijateljima koji me uvek saslušaju i svaki put kad kukam, bukvalno su šamar realnosti koji mi objasne da je sve to za šta ja kukam je bezazleno za sve ono što pored toga imam - zaključio je.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Dugo putovanje u EU

Zoran Živković [16.10.2024.]




Video dana

Izmislili su, konačno, nešto pametno

Anketa

Da li vam je teško da dođete do nove autobuske stanice?

Rezultati