Poznati

Direktno.rs

12. 10. 2021. 18:09 0

Damijano ruši predrasude: Fotka u tangama, žene odlepile

Damijano David ne prestaje da pomera granice! Frontmen benda Måneskin je nakon pobede na Evroviziji zaludeo Evropu, a njegova pojava podigla je puno prašine - dok je veliki broj žena tvrdio da je "najbolji frajer" i "pravi muškarac koji prkosi tabuima", bilo je i kritičara koji kažu da ovaj Italijan predstavlja sve ono pogrešno u ovom društvu.

Bilo kako bilo, Damijanova popularnost vrtoglavo raste, a horda njegovih obožavateljki je sve veća i veća. On se ne libi da se poigrava sa svojom muževnošću i seksualnošću, a upravo ga to čini još izazovnijim i zanimljivijim.

Žene obožavaju njegovo samopouzdanje i činjenicu da se bez problema fotografiše nag ili u izdanjima potpuno netipičnim za muškarce, posebno one koji uvažavaju status seks simbola.

Ali, ovaj 22-godišnjak poznat je kao neko ko uživa u tome da iznenađuje publiku, pa se nedavno fotografisao u prilično škakljivoj situaciji. Naime, Damijano je pozirao u crnim bodiju sa tangama, pritom zadnjicu bez problema okrenuvši ka kameri.

Ovaj pomalo šokantan prizor izazvao je lavinu reakcija i na hiljade i hiljade komentara oduševljenih pratilaca. "Ovo je dominacija", "Želim te, Damijano", "Obožavam te", samo su neki u nizu sličnih komentara.

Inače, lepi Italijan se nedavno fotografisao i potpuno obnažen, a najintimiji deo sakrio je samo košarkaškom loptom. Damijano i inače nema problem sa golotinjom, kao ni ostatak grupe Maneskin, te nas ne čudi da su pre nekoliko dana objavili zajedničku sliku na kojoj su kao od majke rođeni!

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Nisam spavao!

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati