Poznati

Direktno.rs [ Izvor: Mediji ]

12. 08. 2021. 16:01 4

Marija Karan opet zaljubljena: Ovo je njen novi dečko

Život Marije Karan u proteklom periodu bio je prilično turbulentan. Posle razvoda od američkog producenta Džoela Lubina, sa kojim ima sina Marka Lea, vratila se u Beograd gde uveliko snima seriju „Dinastija“. I tu nije kraj velikim promenama u njenom životu...

Poznata glumica nedavno je uplovila u novu ljubavnu vezu, a njeno srce osvojio je Novosađanin Vladan Balaban (49). Ono što se o njemu zna jeste da je uspešan IT stručnjak, pasionirani hokejaš koji je 1987. godine sa pionirskom ekipom „Vojvodine“ osvojio titulu prvaka Jugoslavije, a danas je član Upravnog odbora Saveza hokeja na ledu Srbije.

Balaban, poput Marije, ima jedan brak iza sebe i iz njega odraslu decu. Iako je tek početak romanse, glumica je sigurna u svoja duboka osećanja koja gaji prema IT stručnjaku, stoga nije mnogo razmišljala kada se postavilo pitanje da li će ga predstaviti sinu, roditeljima i prijateljima.

Pre nedelju dana s njim je otputovala i na letovanje u Dubrovnik, gde uživa u čarima mora, dugim šetnjama, vekovima staroj arhitekturi, uskim ulicama od kaldrme i veličanstvenim baroknim crkvama. Ljubav iz bajke, koju u današnje vreme malo ko ima sreću da nađe, Mariji se dogodila već dva puta zbog čega je, kako kaže, vrlo zahvalna.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 4

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Očekivanja

Zoran Živković [13.05.2024.]




Video dana

Braća po mukama

Anketa

Ko će osvojiti Ligu šampiona?

Rezultati