Poznati

Direktno.rs

30. 06. 2021. 09:06 0

Zašto je Georgina nosila mikrofon na meču Portugala?

Reprezentacija Portugala svoj put na Evropskom prvenstvu završila je već u osmini finala. Portugalci su na Evro stigli kao aktuelni prvaci Evrope, imali su nameru da obrane titulu, ali to im nije uspelo.

Portugal je već u osmini finala ispao jer su u Sevilji poraženi od Belgije - 1:0. Nakon utakmice u centru pažnje našao se Kristijano Ronaldo koji je od besa skinuo i šutnuo kapitensku traku zbog čega se našao na meti velikih kritika portugalske javnosti.

Jasno je da Ronaldo uvek želi da bude pobednik zbog čega mu je ispadanje s Evropskog prvenstva teško palo.

On je s tribina imao podršku svoje porodice koja je pratila svaki meč selekcije Portugala. U centru pažnje našla se njegova izabranica Georgina Rodrigez zbog zanimljivog detalja.

Naime, na jednoj od fotografija s tribina stadiona u Sevilji videlo se kako Georgina nosi mikrofon i mnogima tada nije bilo jasno zašto je ozvučena.

Međutim, ubrzo je stiglo objašnjenje iz njenog PR tabora. Georgina je nosila mikrofon jer Netflix trenutno snima dokumentarac o njenom životu.

Ovaj dokumentarac će nositi ime "Georgina", a cilj je da pokaže kako je biti u ljubavnoj vezi s jednim od najboljih sportista na svetu.

Georgina je odrasla u španskom gradiću Jaka, a sa 17 godina doselila je u Madrid gde je počela da gradi karijeru. Radila je u jednoj Guči radnji u Madridu gde je upoznala Ronalda, a sve ostalo je istorija.

I te kako se posvetila porodičnom životu s portugalskim fudbalerom, ali i na poslovnom planu joj ide odlično. Sklopila je nekoliko bogatih sponzorskih ugovora, a šlag na tortu bila je ponuda Netflixa koju je bez razmišljanja prihvatila.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Zavrteće vam se u glavi!

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati