Poznati

Direktno.rs [ Izvor: Meridian ]

25. 04. 2021. 20:01 1

Glumac navija za Zvezdu, a završio u dresu Partizana

Poznati glumac Stevan Piale, kog je šira publika upoznala u hit seriji "Igra sudbine", otkrio je zanimljivu priču iz privatnog života.

Osim što se bavi glumom i svira gitaru, ovaj talentovani momak se nekoliko godina bavio i sportom, tačnije fudbalom i košarkom. Možda bi to bila jedna sasvim "obična" priča, ali Piale se, slučajno ili namerno, "potrudio" da bude sve samo ne obična.

Naime, on je svojevremeno trenirao fudbal u Partizanu, a košarku u Crvenoj zvezdi.U jedan klub ga je odvela ljubav, a u drugi - tata. Iako je nosio dres Partizana, Piale nikada nije krio da je, u stvari, navijač Crvene zvezde. Kako je došlo do čitave ove "zbrke"?

- Košarku sam dugo trenirao u košarkaškom klubu Zemun, posle i u Drvomarketu, odakle sam stigao i do probe u Zvezdi. Fudbal sam isto počeo u Zemunu, da bih sticajem čudnih okolnosti, a to znači da me je ćale prevario, završio u Partizanu kod čuvenog Trbe. Kod njega nisam bio u prvom planu, ali je veoma cenio što se ne predajem i što šutiram sa obe noge podjednako dobro. Trba je bio fantastičan trener i divan čovek - kaže Piale i dodaje:- Epizoda u Partizanu je trajala nepunih šest meseci i završila se na dan derbija, kada sam ukapirao da je ljubav prema Zvezdi jača od sna o karijeri.

A, da li je to donelo probleme i kakav je Piale u "ulozi" navijača?

- Imao sam problema sa navijačima, jer sam i sam dugo bio navijač. Nisu to bili problemi, više jedan turbulentan, ali drag period života - kaže Stevan, pa dodatno pojašnjava:- Išao sam godinama aktivno na utakmice Zemuna. U to vreme je "Zemunac" često bio ispunjen, a i igrao se dobar fudbal. Pamti se čuveno gostovanje Vojvodini kada nas je 500 stiglo u Novi Sad, ali na kraju nismo videli stadion, jer nas je policija usled "lošeg vladanja" vratila u Zemun - seća se glumac.

Tokom snimanja projekta "Bićemo prvaci sveta" imali smo priliku da Pialea gledamo u ulozi Saše Geca, možda i prve istinske legende Crvene zvezde.

- Koliko sam tugovao što nisam igrao u "Montevideu", toliko sam se radovao ovom projektu. Što se tiče Saše Geca, malo ljudi zna da je on bio prva velika zvezda Crvene zvezde. U filmu njegova uloga nije bila previše zastupljena, trebalo je tek u seriji da dobijem više prostora, ali je zbog produkcijskih problema prvobitni scenario promenjen, te je cela priča sa igračima isečena. Samim tim nisam stigao ni da pokažem svoj košarkaški potencijal - kroz smeh kaže Piale.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Uzbudljiva trka

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati