Poznati

Direktno.rs

21. 11. 2020. 18:23 0

Glumac zbog bolesti završava karijeru: Ne mogu da zapamtim tekst!

Majkl Džej Foks otvoreno je progovorio o najgorim danima u životu, rekavši da se povlači iz glumačke karijere zbog zdravlja.

Njemu je dijagnostikovana Parkinsonova bolest kada je imao samo 29 godina. Iako se već dugo bori sa tim stanjem, pre dve godine dobio je još jednu tužnu vest, doktori su mu našli tumor na kičmi, koji je ubrzano rastao. Trpeo je užasne bolove, pa je zamalo i ostao nepokretan.

Glumac je nakon teške operacije morao ponovo da uči da hoda i da govori.

Svoja razmišljannja o toj temi podelio je u svojoj novoj knjizi "No Time Like the Future".

Uprkos zdravstvenim problemima nastavio je da radi kada je bio u mogućnosti. Čak je radio i na seriji "Spin city". Međutim, stanje se opet pogoršalo.

- Ne mogu da zapamtim i ponovim zapisane reči. To je najnoviji problem s kojim sam se suočio - napisao je glumac.

- Ne mogu više da radim po 12 sati, ne mogu da zapamtim sedam strana dijaloga. Tako mi je barem za sad - priznao je Majkl.

Foks je napisao i da "ovo ne mora da bude trajno stanje, sve možda može da se promeni", međutim, ipak je bio i realan.- Ali, ako je ovo kraj moje glumačke karijere - neka je - iskreno je priznao kako stoje stvari.

Majkl Džej Foks će uskoro napuniti 60 godina, pa je potpuno fokusiran na svoju porodicu. Uživa u braku sa suprugom Trejsi Polan, sa kojom je od osamdesetih i fokusiran je na svoju decu - sina Sema, bliznakinje Akvinu i Šujler, kao i najmlađu kćerku Esme.

U linku ispod možete poslušati i videti glumčevu ispovest za magazin "People" o svemu kroz šta je prošao, kao i kako se nosi sa svim nedaćama.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Uzbudljiva trka

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati