Poznati

Direktno.rs

30. 10. 2020. 10:53 0

"Ulazim u stan i dođe mi da vrištim..."

Voditeljka Nataša Miljković i glumac Srđan Timarov proveli su sedam godina zajedno. Iako se nikada nisu venčali, tokom tog perioda postali su roditelji malom Stefanu, ali njihov romantični odnos nije uspeo da se održi. U ekskluzivnom intervjuu za magazin "Hello" govorili su o periodu nakon raskida i kako su uspeli da, uprkos svemu, ostanu prijatelji.

Ne postoji garancija za uspešnu i dugovečnu vezu, a to su na svojoj koži osetili Nataša Miljković, popularno TV lice koje godinama krasi male ekrane, i njen nekadašnji izabranik, glumac Srđan Timarov. Njih dvoje su odlučili da se rastanu nakon sedam godina zajedničkog života, a raskid im je dodatno teško pao zbog sina Stefana.

- Rastanak je veliki lom za oba partnera, bez obzira na to da li su ga i jedno i drugo hteli ili je to bila samo njena ili njegova želja. Kad dođe dotle, sledi pakao koji traje - objašnjava Nataša, dok Srđan karakteriše rastanak kao "malu smrt", posebno zbog postojanja deteta.Kada su odlučili da se raziđu, priča Nataša, bilo je potrebno da prođu mnoge proplakane noći kako bi došli do stadijuma u kojem su sada: jedno drugo zovu najboljim prijateljem i u onom drugom vide podršku. Većina bivših partnera to nikad ne uspe da postigne, već ego i svaljivanje krivice preovlada. Miljković tvrdi da ego nije postojao u njihovom slučaju.

- U našem slučaju ga uopšte nije bilo. Bilo je bola, tuge, preispitivanja, pitanja da li je u pravu on ili ja... Da je bilo ega, verovatno bi sve bilo drugačije. Vraćamo se na to da ne možeš ego da staviš ispred ljubavi koja je bila velika i onog najvrednijeg što je iz te ljubavi proizaščo - deteta. Postoji trenutak koji nikada neću zaboraviti – onaj kada se konačno iseljavam iz našeg stana. Srđan mi je pomogao da kutije sa stvarima donesem do mog stana, a onda me je poljubio u obraz i rekao: "Ti si mnogo dobar čovek". Oboje smo slomljeni, a ja ulazim u stan i dođe mi da vrištim - priseća se voditeljka.- O tome se radi. Natašu sam zavoleo ne samo zato što je lepotica, što je očigledno, već što je možda veća lepota njenog bića. Nju je nemoguće ne voleti. Malopre sam pomenuo da se na muško-ženskom planu stvari menjaju, ljudi se zasite, požele promenu, možda su bili premladi ili nedovoljno zreli da bi izrdžali sve što jedna zajednica može da donese... Meni je, kao mužjaku, u toj našoj trojnoj zajednici najvažnije da njih dvoje, sve dok ja postojim, nikada neće biti sami - kaže Srđan.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Gotove za tili čas

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati