Film i TV

Direktno.rs

20. 05. 2022. 14:27 0

Keri nije razgovarala sa Zverkom posle skandala

Prošlo je pet meseci otkako je Kris Not optužen za seksualne napade, a koje je on oštro negirao. Ali to nije bilo dovoljno da spase njegov odnos sa dugogodišnjom koleginicom i prijateljicom Sarom Džesikom Parker.

Ubrzo nakon decembarske premijere "And Just Like That..." dve žene su javno izjavile da ih je Not seksualno napao u odvojenim incidentima 2004. i 2015. Treća se javila i optužila Nota za napad 2010. godine, a pojedine glumice su ga optužile za neprikladno ponašanje. U intervjuu za "The Hollywood Reporter", Parker je upitana kakva je bila njena reakcija kao producenta.

- Čak ni ne znam da li sam spremna da pričam o tome, ali ne mislim… Nisam reagovala kao producent. Trebalo je da radim na ovome jer sam samo… to je samo… - 57-godišnja glumica je odustala.

Na pitanje da li je razgovarala sa Notom (67), otkako su se optužbe pojavile, odgovorila je kratko: "Ne."

Parker, koja je radila sa Notom od premijere "Seksa i grada" 1998. godine, tek treba da govori o toj situaciji. Četiri dana nakon što su se pojavile optužbe, ona je dala zajedničko saopštenje sa svojim kolegama Sintijom Nikson i Kristin Dejvis.

- Duboko smo tužni što čujemo optužbe protiv Krisa Nota. Podržavamo žene koje su se javile i podelile svoja bolna iskustva. Znamo da to mora da bude veoma teška stvar i hvalimo ih zbog toga - rekao je trio.

Notovo vreme na "And Just Like That..." je već isteklo kada su se žene javile, pošto je njegov lik Zverka ubijen u prvoj epizodi. Međutim, njegova karijera je pretrpela udarac pošto je njegov lik za Peloton odbačen i otpisan je iz CBS emisije "The Equalizer".

- Optužbe protiv mene koje su izneli pojedinci koje sam upoznao godinama, čak i decenijama ranije, kategorički su lažne - rekao je Not za Yahoo Entertainment.

- Ove priče su mogle biti od pre 30 godina ili pre 30 dana - ne uvek znači ne - to je linija koju nisam prešao. Susreti su bili sporazumni. Teško je ne dovesti u pitanje vreme kada su ove priče izašle. Ne znam sa sigurnošću zašto se sada pojavljuju, ali znam ovo: nisam napao ove žene.

Not je zadržao niski profil nakon skandala, osim povremenih postova na društvenim mrežama.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Vrati mi papuču

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati