Film i TV

Direktno.rs

28. 12. 2021. 09:05 0

Krejg: Filmove o Bondu gledati u bioskopima

Danijel Krejg je tvrdi da franšizu o Džejmsu Bondu ne bi trebalo premestiti na servise za strimovanje, rekavši da bi franšiza trebalo da ostane u bioskopima. Glumac je naveo da bi prijavljeni predlog Amazona za pravljenje spin-of filmova o Bondu mogao predstavljati katastrofu za bioskope, rekavši da bi franšize trebalo da ostanu na velikom platnu.

Danijel Krejg, koji je poslednji put igrao Bonda u filmu "Nema vremena za umiranje", tvrdi da sve dok postoje filmovi o događajima koji izvlače celu porodicu, bioskopi imaju šanse da prežive.

- Jedna od najvećih stvari koja se dogodila je što smo ovaj film ubacili u bioskop, tamo bi trebali biti filmovi o Bondu. Ne izgledaju dobro na telefonu. Izgledaju sjajno na Imax ekranu - rekao je glumac za "The Sun".

Nije prvi put da Danijel govori o važnosti bioskopa, rekavši da se nada da će izlazak filma "Nema vremena za umiranje", koji je 25. film u franšizi, podstaći industriju, prenosi "Daily Mail".

U septembru je rekao: "Bioskop je tu da ostane što se mene tiče i ako možemo na neki način da pomognemo, biću veoma srećan."

S njim se složila i producentkinja filmova o Bondu Barbara Brokoli.

- Mislim da nema boljeg mesta za okupljanje od bioskopa. I nadamo se da će ovo biti radostan povratak za ljude da se vrate sa svojim prijateljima i porodicama da pogledaju film i da ponovo slave, nakon veoma dugog i teškog perioda - rekla je svojevremeno Brokoli.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Baštovan

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati