Zabava

Direktno.rs

05. 06. 2024. 18:48 2

"Star i uvrnut": Plejboj manekenka otkrila bizarne seksualne navike Lea Dikaprija

Plejboj model Hieke Konings (22) otkrila je vrlo interesantne seksualne navike holivudskog zavodnika Leonarda Dikaprija.

Holandska manekenka rešila je da obelodani sve o Dikapriju i njegovim čudnim navikama u krevetu, pa je tako otkrila i da je poznati glumac "previše uvrnut".

Njih dvoje su se upoznali u jednom klubu u Los Anđelesu kada joj je Dikaprijev menadžer prišao i rekao da glumac želi da se upozna s njom. 

Manekenka je tada Dikapriju jasno stavila do znanje da ona zna da on izlazi samo s lepoticama koje su mlađe od 25 godina, na šta joj je on samo odgovorio:

 "Kriv sam!"

Nakon toga su se poljubili, ali kako Konings tvrdi "to nije bilo ni blizu najboljeg poljupca u životu", a onda je usledio poziv da zajedno odu kući kod njega što je ona kako kaže odbila.

- Bio je šokiran, nije navikao valjda, ali je bio ljubazan - ispričala je manekenka i dodala da je nakon njenog odbijanja prišao nekoj drugoj devojci.

Uvrnut

Posle toga je prišao nekoj drugoj devojci i otišao s njom kući. Neke moje prijateljice su spavale s Leonardom i rekle su da ima bizarnu naviku u krevetu. Jedna mi je ispričala da je sve vreme držao slušalice u ušima ‘kako je ne bi morao da sluša‘, a drugoj je stavio jastuk na glavu - otkrila je Hieke.

- Definitivno je previše star i previše uvrnut - zaključila je Plejbojeva manekenka za Daily mail.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 2

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Sednica o litijumu

Zoran Živković [02.10.2024.]




Video dana

Električna turpija za nokte

Anketa

Da li dva jajeta, kako kaže Toma Mona, mogu čoveka da drže ceo dan sitim?

Rezultati