Zabava

[ Izvor: Mediji ]

23. 05. 2024. 08:58 2

"To je nešto novo": Bajaga prvi put o životu posle razvoda

Momčilo Bajagić Bajaga razveo se od supruge Emilije sa kojom je bio 33 godine u braku iz kojeg su dobili sina Marka i ćerku Anđelu.

Bajaga je nedavno viđen sa novom partnerkom, a sada je napravio jedan od retkih izuzetaka i progovorio o tome.

- To nešto novo što mi se dešava je drugačije. Sada sam na prekretnici i ne znam kako će sve to da bude. Nadam se da će se sva ta osećanja pomiriti i da ću se vratiti u normalu. Kada imam koncert, isključim se iz svega. To mi dođe kao terapija. Hvale me i momci iz benda da odlično pevam i da jako dobro sviram gitaru - ispričao je Momčilo u emisiji "Ekskluzivno" voditeljki Miri Adanji-Polak.

- Ta nova energija se pojavila iznenada. Ljudi to osećaju. Kada dođete na koncert, možete da pevate bilo šta, ali ako to nije povezano sa vašim emocijama - onda je to bezveze. To se vidi i oseća. Ja sam naučio da se isključim i skoncentrišem na pesme i da ih doživljavam dok ih pevam na nekih poslednjih dvadesetak koncerata - dodao je Bajagić.

Bajaga: Ranije nisam bio zadovoljan

- Ranije nisam bio zadovoljan. Promenio sam se malo u smislu života i svega ostalog. Sada je na bini samo voda i nikakve druge stvari koje bi mi davale energiju jer sam već došao sa energijom koju sam doneo od kuće kada sam se probudio. To je dosta važno. Lakše sada podnosim koncerte, bolje sam skoncentrisan, i na koncertima, i uopšte - zaključio je Bajaga.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 2

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Politički kameleoni

Zoran Živković [12.06.2024.]




Video dana

Kreativna radionica

Anketa

Dokle može Srbija na Evropskom prvenstvu?

Rezultati