Zabava

[ Izvor: RTS ]

13. 05. 2024. 20:07 0

"Cika, vriska": Teya Dora o skandalu na Evroviziji

Predstavnica Srbije na ovogodišnjoj Evroviziji Teya Dora je sa pesmom "Ramonda" uspela da se plasira u finale takmičenja, a u istom je, u konkurenciji od 25 zemalja, zauzela 17. poziciju.

- Prvi put kada sam doživela tu euforiju i kada sam skapirala gde se nalazim, bilo je kada je bila proba sa publikom, pred polufinale. Pre toga nekako nije bio isti osećaj. Osetila sam se počastvovano što sam tamo. I za finale i polufinale imala sam pozitivnu tremu i pozitivnu energiju koju sam unela u to što radim - rekla je sad Teya Dora, koja se u nedelju uveče vratila u Beograd.

- Druženja nije bilo toliko, iako ja nemam evrovizijskog iskustva... Dosta je bilo haotično, jer se ljudi pripremaju za nastup. Družila sam se sa braćom blizancima iz Švedske, sa Bejbi Lazanjom, odnosno Markom… Ostvarila sam par poslovnih komunikacija - priznala je ona u emisiji "Jedan dobar dan" na RTS.

Ona je ispričala i koliko su skandali uticali na same izvođače.

- Na mene, iskreno, ne mnogo. Ja sam se samo koncentrisala na ono šta treba da uradim. Naravno da sam primećivala stvari koje su se dešavale oko mene, bilo je dosta neprijatnih momenata, cike, vriske, svađe artista i nekih medija... - istakla je ona.

Srbija jedva prošla u finale

Naša zemlja je, inače, nastupala u prvom polufinalu, a na kraju je bila poslednja za ulazak u finale, deseta. Kako je objavljeno posle finala, Teya Dora je ukupno imala 47 poena u prvom polufinalu, dok je jedanaestoplasirana Australija, koja nije prošla dalje, imala 41 bod, pa razlika uopšte nije bila velika i malo je falilo da Srbija ne prođe dalje.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Tradicija

Zoran Živković [24.07.2024.]




Video dana

Avantura zove

Anketa

Da li ste za kopanje litijuma u Srbiji?

Rezultati