Zabava

[ Izvor: Mediji ]

06. 04. 2024. 12:49 1

Holivudski par s decom u dvosobnom stanu bez dadilje

Način na koji Rajan Gosling i Eva Mendez vaspitavaju decu je za posebnu pohvalu, jer im slava i novac nisu ispred uobičajenog načina života.

Eva Mendez i Rajan Gosling važe za jedan od najlepših holivudskih parova s najstabilnijim brakom.

Zanimljivo je da se par venčao u tajnosti, a niko ni danas ne zna tačno kad, ni gde. Nakon udaje Eva je odlučila da se posveti porodičnom životu i napusti glumu. Svoje prvo dete, ćerku Esmeraldu, rodila je u 42. godini života, a dve godine kasnije sa Rajanom je dobila i ćerku Amandu.

Eva i Rajan dobili su dve ćerke, koje dele gotovo isto ime, Esmeralda Amada i Amada.

- Uvek sam imala jasnu granicu kada su u pitanju moj muškarac i moja deca. Govoriću o njima, naravno, sa ograničenjima, ali neću postavljati slike iz našeg svakodnevnog života. Za mene je crveni tepih više posao nego pokazivanje ljubavi - napisala je ona jednom prilikom.

Slavni par može sebi da priušti luksuzan život i uživanje, ali ipak biraju da svoje ćerke odgajaju u jednostavnosti i trudu. Žive u malom stanu sa dve spavaće sobe, dele kućne obaveze, a nemaju čak ni dadilju. A razlog zašto su se odlučili na ovakav vid života je specifičan.

Njih dvoje su savršen par, ona voli da kuva, a on da čisti. Mendes kaže da je "kuhinjski frik". Njena strast za čišćenjem prerasla je u poslovni projekat.

Eva je postala suvlasnica kompanije koja proizvodi antibakterijske sunđere za čišćenje. Mendes voli da pere sudove i čisti sudoperu. To deluje terapeutski na nju.

Ona kaže: "Život je tako haotičan. Ali jedina stvar koju mogu da kontrolišem je moja kuća, moja kuhinja. Dakle, kada perem sudove, to je za mene meditativno i ide dublje od pukog čišćenja, daje mi jasnoću. Čista sudopera za mene je bistar um."

Decu vaspitavaju da budu samostalna

– Dobar roditeljski savet koji sam čula i po kome živim: Želim da moja deca, kada budu u nevolji nekad u životu, kažu: "Oh, moram da pozovem mamu", pre nego "Ooo, ne mogu ovo da kažem mami" – ispričala je Eva, dodavši da želi da deca osećaju da mogu sve da joj kažu.

– Uvek se trudim da se povežem s njima, posebno u najtežim trenucima, kada to ne želim i kad bih radije bila ljuta na njih – rekla je Eva.

– Kad smo bili u Londonu, išli smo na mjuzikle, u pozorište, muzeje, zamak, izlete... Ipak, sada osećam da je vreme da im vratim dosadu, posebno deci, ali i sebi. Volim kad nam je dosadno, kad se ne stimulišemo telefonom, ajpedom, kompjuterom, televizijom – tad nam dolaze ideje. Nekad je to zabavno, nekad opasno, nekad prosvetljujuće, ali hoću da nam bude dosadno.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Tuđa ruka svrab ne češe

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati