Zabava

[ Izvor: Mediji ]

16. 03. 2023. 22:39 11

Dženifer Lopez u maju stiže u Beograd

Jedna od najpopularnijih i najvećih svetskih zvezda Dženifer Lopez ovog proleća ponovo dolazi u Srbiju.

Latino diva stići će u Beograd krajem maja privatnim avionom, a ovde je čeka angažman na privatnoj zabavi jednog uticajnog, poznatog domaćeg biznismena koji je u te svrhe izdvojio čak 200.000 evra!

Kako se navodi, ovaj biznismen ne žali para za raskošne proslave, a i ranije je organizovao prestižne žurke kojima su prisustvovale svetske zvezde.

- Planirano je da Dženifer dva sata bude na zabavi. Sve je dogovoreno preko njenih agenata. U cenu je uračunat njen transfer, boravak i druženje sa slavljenikom i njegovim gostima. Poznato je da na aerodrom sleće oko osamnaest časova. Sat vremena je potrebno vožnje od aerodroma do lokacije gde će biti održano slavlje. Tamo će se zadržati još oko sat ili dva, nakon čega se vraća nazad u Ameriku. Njen tim nije tražio nikakve dodatne uslove, samo da mediji ne budu prisutni na tom događaju, niti da je gosti uznemiravaju razgovorom - navodi izvor ovog lista.

Podsetimo, Džej Lo je već jednom posetila Srbiju; ona je, naime, u novembru 2012. godine održala veliki koncert u beogradskoj Areni.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 11

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Pobednički ples

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati